Radši mi říkej Ginevra

Radši mi říkej Ginevra

Anotace: Můžu být cokoliv, co si budeš přát, budeš se dívat a já ti budu lhát. Kdysi jsem...

Můžu být cokoliv, co si budeš přát,
budeš se dívat a já ti budu lhát.
Kdysi jsem říkala, že na srdci mám závěje,
teď už nevěřím, že ten kámen snad někdy roztaje.
Máří Magdaléna tvrdila, že víra jí pomohla,
tak mi snad zlato radši říkej Ginevra.
Nevěřím na nebe a nevěřím na peklo.
nevěřím na nic, co z minulosti uteklo.
Podej mi ruce a přivřu ti je do dveří,
těžké pomáhat ženám, co už v nic nevěří.
Plachtím svým životem jak velikou bouří,
vždycky ta, první, co předsudky boří.
Jsem ta, před kterou možná zrovna ty ztratíš hlavu,
než se ti poprvé a navždy ztratí v davu.
Autor Aurora., 14.12.2013
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: A. L. McCawley, Jana B.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, cením si toho :)

14.12.2013 21:42:35 | Aurora.

Moc hezky napsané...

14.12.2013 13:44:17 | Jana B.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí