Dva roky......

Dva roky......

Anotace: Čas nevrátíš......

DVA ROKY......
Loudám se večerem tichým a vlídným,
na víčkách tančí mi podivný sen
zdá se být hlasitým,zároveň klidným,
možná se před něčím schovává jen.
Myšlenky bloudí...v temnotách mizí,
hledají pomoc,touží se skrýt
kéž by tak nebyly moje..... jen cizí,
kéž by se mohly do země vpít.
Ta noc je dlouhá,konce snad nemá,
den někde zaspal...nespěchá k nám
výčitka pouhá zůstává němá,
ozvěna křičí...čin není klam.
Vyjdu z řad stromů,cestu si klestím,
krvavé šrámy po těle mám
snad dojdu domů....tam čeká štěstí,
a smutek ze mně bude vyhnán...
Autor čertík, 15.12.2013
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí