Cesta

Cesta

Anotace: Každý den překonáváme překážky, každý den je jedno velké dobrodružství. Děje se všechno spontánně nebo jen "plníme osud"?

Hvězdy,
co svítí nad hlavou,
s polárkou v čele dávají mi na vybranou.
Můžeš tohle anebo támhle to,
musíš se rozhodnout.

Cesta moje vede alejí, obalenou třešněmi, do světa,
co nás každodenně zkouší.

Po cestě mi přátelé kynou,
abych se nebál a šel dál.
Na konci,
kde světlo se láme,
já zavolám:

I přes překážky,
které si mi Pane dal,
já nepřízeň ustál.
Žil jsem život zajímavý,
jako na houpačce předivoký.

Jednu odpověď mi dej,
splnil jsem osud mě předurčenej?
Autor Hantec, 15.12.2013
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí