Kurva, která nezná svou cenu

Kurva, která nezná svou cenu

Anotace: trošku moc kurev v této básni, za což se omlouvám, nicméně situace si to vyžádala

jsem kurva, co nezná svou cenu
zadarmo dám jak nic
a pak stačí jen odejít bez placení
jsem kurva, co nezná svou cenu
vraž do mne svůj úd
přirážej a přirážej
ani nemusíš slibovat, že zaplatíš
jsem přece kurva, co nezná svou cenu
ty pravé kurvy ti jsou přece milejší
však jsi také jednou z nich
vrána k vráně sedá
a já jsem jen kurva
vždycky jsem byl jen kurvou
kurvou, co nezná svou cenu
asi jsem měl předstírat
že jsem stejná kurva jako ty
ale narozdíl od tebe
jsem vždy za služby zaplatil
a tenhle kurevský byznys
jsem kurvil pro potěšení
a z mého nadšení
jsem kurvou, která nezná svojí cenu
ovšem, teď už se rozcházíme
a každý budeme šlapat jinou silnici
vždyť to tak nakonec bylo vždy
a já si najdu jinou kurvu
která mne ojebe – mne
kurvu, která nezná svojí cenu
Autor lexus, 17.12.2013
Přečteno 1010x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vidím to na NVU nebo tak...Chce to zamakat, zdraví tě bezcenná kurva, bro :)

17.12.2013 21:54:12 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí