ZÁZRAKY a DIVY

ZÁZRAKY a DIVY

Anotace: Předvánoční rozjímání.

Zázraky a divy
mnohým nechybí
Dodám k tomu
nikdy ničemu
ani se nediví

Věříte na zázraky
k vám patřím taky

Především na jeden
ten tak šťastný den
největší světa divy
že jsme se narodili

K zamyšlení
Na hranici bídy
u nás milion lidí
mohou být šťastní
třeba jen chvíli
Autor RU 82, 19.12.2013
Přečteno 677x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana B., Robin Marnolli, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

alespoň na chvíli...

19.12.2013 23:27:12 | Robin Marnolli

stačí mít za očima...

19.12.2013 23:03:51 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí