Jak jsem poznala Matematicko-fyzikální fakultu

Jak jsem poznala Matematicko-fyzikální fakultu

Anotace: Včerejší cesta večerní Prahou

Šla jsem jednou Nerudovkou
na Malostranské náměstí
nahlížela do hezké budovy u kostela
nahlížela jsem tam oknem
v ruce punč a na hlavě beranici
uvnitř hezcí lidé, kteří seděli v lavicích
dívala jsem se na ty hezké lidi
u kostela svatého Mikuláše
asi budoucí teologové
a pak jsem uviděla ten hezký nápis
Matematicko-fyzikální fakulta
tak jsem šla dál
dopila punč
a zahodila plastový kelímek
a smála se tomu
jako blázen

až mě uviděl jeden hezký student
a ťukal si na čelo

 

Autor Hašiko, 20.12.2013
Přečteno 294x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No ale to je moc pěkné. Já jsem sice nějakou pointu čekal, ovšem takovou nikoliv.

20.12.2013 19:57:43 | pedvo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí