Touha

Touha

Anotace: ..

Touha

 

Chci být jen tma

co ve stínu se krčí

ponuré ticho

poslouchat jak mlčí

 

Být jenom mlha

co nad stromy stoupá..

ta marná touha

na slzy však skoupá

 

Stanu se listem

co dík času zhnědl

ve vzduchu čistém

tiše na hrob sedl

 

Tam ležet, být němý

až do konce věků

kdy díra v zemi

dá mi kyprou střechu.

Autor RufaK, 22.12.2013
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí