DLHÉNOCE - VÁNOCE (2/2)

DLHÉNOCE - VÁNOCE (2/2)

Anotace: Známí přátelé - prosím čtete - mé rozjímání - pozdrav i přání

Tvrdí cizí tak zdejší
neznámý i přítel
s vánočními verši
roztrhl se pytel

„Nebyl jsem v Toledu
ani neupadl na ledu
však mnohé již zažil
pro vás i koledu složil“

NOVÁ KOLEDA
Bohužel jen jednou v roce
nejkrásněji svátky vánoce
Možná budou jiné než bílé
láskou protkejme ty chvíle
I když budou třeba zelené
ať jsou šťastné tak veselé
Na Nový rok o slepičí krok
mít tak vánoce po celý rok

BEZ PRÁCE ANI VÁNOCE
Nevěří však ani naši
co vše práce obnáší
vyrobit za chviličku
štolu nebo vánočku

Napětí v potu obě tváře
jiskra v oku z pece záře
Pečení máš-li i za koníčka
je to milé - přesto honička
Autor RU 82, 23.12.2013
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí