Zlaté prasátko

Zlaté prasátko

Anotace: Je třeba se postít.

Vánoční čas chvojím voní,
mlsná huba zas mě honí,
zlaté prase nakukuje,
pohoršeně pobrukuje.

Mám se postít, tvrdě hlásá,
v ledničce je samá krása,
s těžkým srdcem mu to slíbím,
jinak ho prý neuvidím.

Kdo by nechtěl prase vidět,
musel by se potom stydět,
vydržím, ač břich mi hraje,
velký koncert na šalmaje.

...

Moje žena též ho vidí,
cenami nás obchod šidí,
když šla tuhle maso koupit,
tisíc chutí měla loupit,
na pokladně potom říká,
platím jako u zlatníka.
Autor Psavec, 24.12.2013
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: snupicek, Holis, tato22, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-))

24.12.2013 11:45:40 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí