přišel jsi za mnou

přišel jsi za mnou

Anotace: ...

přišel jsi za mnou
poslední anděli

proč lidé si neřeknou
to co mají
proč až když odchází
zašeptají...

přišel jsi za mnou
poslední anděli
v dotecích
v naslouchání

proč lidé si neřeknou
to co mají
proč až když odchází

...milovaní...
Autor zdenka, 25.12.2013
Přečteno 388x
Tipy 8
Poslední tipující: J's .., fijalka, Amonasr, jitoush
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň pro mne zrovna aktuální, o to krásnější.

25.12.2013 17:07:57 | muchomůrka bílá

Líbí se mi,v té naléhavosti,aby nebylo pozdě....Ji.

25.12.2013 14:12:29 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí