Na palubě

Na palubě

Anotace: Tak zase jedna vodácká :o))

Sbírka: Vodácké

.

Na palubě naší lodi
mezi námi doutná troud
plujem kam nás vlny hodí
kam nás táhne dravý proud

Pod plachtami nebo s pádlem
před námi je v dáli cíl
někdy možná trochu zahnem
čas z nás naše viny smyl

Na jedné lodi, v jednom loži
spolu ve dne v noci plout
dva plavčíci v bázni Boží
lásku musíš v ohni kout

Ač spaluje mě, já rád hořím
mám svou milou přece rád
jen z popela se Fénix tvoří
láska, vášeň nastokrát!

.
Autor Zasr. romantik, 26.12.2013
Přečteno 558x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Breakthru, Jeněcovevzduchukrásného, Hopsinka, Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vodáky já můžu,navíc konec se mi líbil,zahřál.
Tak - a h o j :-)

26.12.2013 08:48:26 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí