Na Štěpána

Na Štěpána

Anotace: Všichni snad znáte tu známou koledu.

Na Štěpána brzy zrána,
zaklepala svůdná panna,
podle zvyku koleduje,
všechno v domě pozoruje.

Její přítel, Ištván zvaný,
jiný úkol má však daný,
bere si koledu tajně,
vypadá dost cizokrajně.

Proto všichni pozor dejte,
koledu jim ovšem přejte,
letos velkou šanci mají,
není led, tak nepadají,
Autor Psavec, 26.12.2013
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí