Tichá melodie

Tichá melodie

Anotace: O hledání vnitřního klidu, který nám často tak chybí.

Já hraju všem lidem,
co mají strach a stud,
já hraju všem lidem,
co nevěří na osud.

Že i zítra slunce vyjde,
bude hřát, ke všem z nás přijde,
zahojí rány, všechen smutek a žal,
všechen žal, co Ti kdo přál.

Já hraju všem lidem,
co znají soud a pěsti,
já hraju všem lidem,
co nevěří na štěstí.

Že i zítra měsíc vyjde,
bude plout, zářivý k nám přijde,
zahojí rány, všechen smutek a žal,
všechen žal, co Ti kdo přál.

Já přestala jsem hrát,
i když slova dobře znám,
já přestala jsem se bát,
že padám do nikam.

Já hraju všem lidem,
berte věci víc s klidem,
s tou tichou melodií,
stojící za životní studii.
Autor Amable seňor Marek, 31.12.2013
Přečteno 446x
Tipy 6
Poslední tipující: Madanik, Mara, jitoush, Inna M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí