Trošku hravě, o bordelu v hlavě

Trošku hravě, o bordelu v hlavě

Anotace: ...

Myšlenky se v hlavě honí,
asi si dám salám koní,
praštil jsem se do hlavy?
Je to počasím či ze stravy?

Chaos,
jak směsi bordelu nános,
přelevá se sem a tam,
jak směsice lan,jenž nerozmotám,
ne sám..

Myšlenek klubko, samé uzle,
asi se pudu klouzat, vezmu brusle,
škrtnu sirkou, to klubko ohněm nechám plát,
zas jednou, zbytečně..
za něco jsem se chtěl rvát..

Vím že nemám zač se kát,
vítr začal jiným směrem vát,
nečekám již zvrat,
čas zas jednou reset dát,
jak v elektřině zkrat,
když porouchá se agregát.

Nacpu se cukrovím,
a snad začnu se smát,
nad seznamem ztrát,
snad kus sálamu ještě z ledničky vylovím,
a o čem že to všechno je?
Sám nevím, nepovím...
Autor bokken, 31.12.2013
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí