Hrabe vám? Nejste sám!

Hrabe vám? Nejste sám!

Anotace: ...

Někdy přepadne mě slabá chvilka,
problém, když má čověk trochu povahu snílka,
třeba když se mi ztupí pilka,
když mi chcípne kráva Milka,
když přistřihnou vám pírka,
když shoří motýlů sbírka,
a nemáte na co lákat Křemílka,
když se na cestě ztratí zásilka,
přijde soudní obsílka,
a Viktorka se nepůjde topit ke splavu,
ale do jezírka,
kde její mrtvé tělo dostane se pak do rukou,
nekrofilního vodníka Česílka.

V časech kdy se všechno sype,
a starostí je velmi,
špatné je kopat se jen do řitě
a srát si do helmy.

Stačí si říct - ,,Kurvadrát",
nač se po smyslu života pídit a ptát,
nehodlám na místě stát,
ani moc si všechno brát,
nebo něco vzdát,
i kdybych se něčeho měl bát,
i kdyby na konci měl čekat kat,
i kdybych měl být sťat,
i kdybych se samotnym ďáblem se měl prát,
i kdyby mě čekal velký pád,
stejně se furt budu smát,
a svůj břich si jídlem cpát,
a jednou celý svět nechám ohněm vzplát.

I když nastaly temné časy,
i kdybych je měl :D ,
tak si nebudu rvát vlasy,
či snít o nadvládě jedné rasy,
vykrádat kasy, falšovat pasy,
či pašovat ananasy.

Jo, tak sem blázen,
a dam si hopsinkovou šťávu,
zpleskam ňákou starou bábu,
třeba i do svěrací kazajky budu vsazen,
až si zahrabu na zahradu,
půlku televizního štábu.

Bílí sloni, to sou voni,
vidím je dnes jako vloni,
taky mufloni, bizoni, pakoni a gekoni,
černí baroni a taky divní patroni.

Vím, divná struktura,
nemá to ani hlavu ani patu,
jak představa ponurá,
osminohýho lemura,
a někdo v tom asi uvidí jenom vatu,
čím těmhle veršům udělat konec,
než si vás vyfotí Japonec,
vodkou ožere Estonec,
a než vás okrade Makedonec..

Jde po mě kytovec,
kůrovec, i Vietnamskej trhovec,
nosorožec, i nějakej třímetrovej hlavonožec,
však ukážu jim jakej jsem borec,
tim že zapálím jim obec,
Esmeraldu s Quasimodem už rozdrtil zvonec,
a tak to je milé děti, týhle básni konec.
Autor bokken, 01.01.2014
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí