-Deštník-

-Deštník-

Anotace: ..Co více zmůžem, než stavět lávky ?

 

 

 

-Deštník-

 

 

Dnes obloha zuří v dešti velikém.

A z nebe padají ti slzy do tváře.

Já kráčím k tobě s deštníkem.

 

Malý úkryt - gesto spíš.

S krůpějí v očích o hvězdách snít.

Kdyť v životě záleží na kapkách.

 

Někdy chci změnit svět.

Řeky obrátit proud.

Všechny slzy světa - zapomenout.

 

Však dnes jsou to kapky.

Zítra spíš potok.

Co více zmůžem, než stavět lávky? 

 

 

 

Autor Slechtic, 01.01.2014
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: takova, Souný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I lávka z lásky stavěná,pro všechny mnoho znamená.

01.06.2015 14:56:46 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí