ROK TROJMEZNÍK

ROK TROJMEZNÍK

Anotace: Mnohá výročí, když rok přeskočí, jen na bázi lásky i když s bílými vlásky.

Nic není jak bylo dřív
nevede se nikomu ani
zachytit měsíční svit
v naší široké dlani

Snad v tomto roce
dožijeme i vánoce?

Ještě chceme a víme
snad vážně oslavíme
v narůstajícím žití
tak slavná“ dožití

Jak otáčí se svět
hurá sedmdesát let
Můžeš i zpívat pět
máš-li osmdesátpět

A ještě další –ití
svázané zlatou nití
5O let spolužití!
Autor RU 82, 02.01.2014
Přečteno 385x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, danaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí