Novoroční

Novoroční

Anotace: Co všechno ustane na mysli člověku v silvestrovském opojení

Za stoupy davů,

lidi se baví,

za roztoužených mravů,

přejou si zdraví.

 

Přejou si šťastný nový rok,

chronologicky malý krok,

touží, aby to byl velký skok.

 

A přesto zůstanou tam kde jsou...

...snad jen možná naplní některá předsevzetí...

Autor Zayo, 02.01.2014
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí