Dobré ráno pod zemí

Dobré ráno pod zemí

Anotace: Sn

Snažím se jazykem dotknout oka,
slíznout ten špatný obraz.
Zabalený do pytle který nepromoká,
skřípnout myšlenky a nebrat je v potaz.

Autor eddy1 1 11, 03.01.2014
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Marten, annie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí