Pro jednu ...

Pro jednu ...

Anotace: ...

A co pravda někdy

není  růžová !!

A co když musíš

začít od znova?

S čím?

Se vším!

S životem

S důvěrou

Ve ztrátě

hledáním

falešných nadějí

ztrácíš tu sebe …

Pro lež bys umřel

než v pravdě žil.

Tak přestaň brečet

A hledej cíl …

Neztrať sebe

pro jednu blbou kurvičku … 

Autor Melfëa, 06.01.2014
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí