Hádka

Hádka

Anotace: Je to báseň sesmolená ze vzteku, když se naše kamarádská parta rozpadla...

Dosáhneme, čeho chceme?

Uspějeme?

Ta trojice podivná

se zase hádá

kvůli slabé prkotině

ta je ale stálá

Stálá jako neúspěch

když se něco nedaří

ty tři holky jako květ

spolu dožijí se stáří?

Na začátku usměvavá čtveřice

pak z toho vzniká trojice

a najednou je všechno pryč.

Dvě, jedna, zmizí jak bič.

A kvůli čemu?

Kvůli jedné hádce pitomé

Ke konci dospěju?

...budeme zase jako dřív?

Slyšeli jste?

Usmíření?
Copak to jde?
Být tu zase t
ři?

Dosáhneme, čeho chceme?

Uspějeme?

Autor Adelle R., 09.01.2014
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí