housenka

housenka

Anotace: co chtěla by být motýlem.. a klidně i bez křídel..

 

roztáhnu křídla a odletím daleko do motýlích světů,

kde strávím noc s tím nejkrásnějším z květů

a když budu jenom můra, ukradnu duze plášť

pak z našich srdcí vezmu bolest a zášť

nechám je rozplynout

snad potom ty smutné dny pominou

 

pro lásku broučka sundám si křídla,

abych s ním mohla ťapkat po mechu a dělat neplechu

radovat se a být šťastná

milovat se

 

zatím se ale vrátím do kukly a budu jen housenka plná snů

nastavím tvář všednosti šedivých dnů

nadechnu se a půjdu spát

do snů, kde mě má brouček rád

 

Autor annie, 09.01.2014
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Zayo, jitoush, Robin Marnolli, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. Je to čisté a celkem fajn fantazie, zdrobněliny osobně tolik nemusím, ale co.

09.01.2014 23:42:44 | Robin Marnolli

"motýlci čekají v housenkách"

09.01.2014 23:24:35 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí