Sny

Sny

Anotace: pravda nebo sen...?

Někdo bere jako sen,
když jde v noci spát.
Opouští reálnou zem,
už nikdy nechce vstát...

Já beru jako své sny,
to co bych dokázat chtěla.
Nechám si o tom zdát vždy,
někdy nevěřím, že bych na to měla...

Doufám i v nereálné věci,
že mě třeba budeš mít rád.
Vždyť jsi mi to říkal...přeci,
že chceš být jen můj kamarád...

Někdy taky snívám o tom,
že pro někoho budu vším.
Budu plně šťastná...potom,
bohužel jen pořád sním...

Chci aby mě někdo měl rád,
abych prožila ten svůj sen...
Piš si, že o tvou lásku budu stát,
budu na tebe myslet celý den...
Autor slzička3599, 11.01.2014
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí