Zvýšení důchodu

Zvýšení důchodu

Anotace: Stát nás rozmazluje.

Skvělá nám teď přišla zpráva,
na důchod stát více dává,
padesátkou já se zhojím,
drahoty se už nebojím.

Přidáno má i má žena,
neleká nás žádná cena,
nakoupíme sobě pití,
blahobytné čeká žití.

Nechci platit za rozmaru,
státu přeji hodně zdaru,
na dluh tuhle pajdu dáme,
snad státní dluh udoláme.
Autor Psavec, 14.01.2014
Přečteno 392x
Tipy 11
Poslední tipující: contionor, snupicek, zelená víla, enigman, Martinecka23, střelkyně1, Robin Marnolli, Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí