KDO JSME?

KDO JSME?

Anotace: Kdo jsme? Věčná otázka...

Sbírka: NOVÉ

KDO JSME?

Tmavý, chladný večer...
Chce se mi smát i brečet
jen ne spát....
Myslím na nic
a na vše...
Snad chtěl bych být nyní a hned
na jiné planetě...
Cožpak není místo kde jsem
tím nejmilejším na světě?
Lehká otázka,
těžká odpověď....
Mělo by to být naopak,
tak proč se v hlavě mé honí pochybnosti
o stálém štěstí snad?
Mám vše
a přitom nemám nic...
Mé Já mizí v mlze bez hranic,
plány zůstávají jen plány v separé,
na růžích opět mají lůžka ustlané...
Na temné obloze občas
hvězda padlá zazáří,
spěchá k nebi oltáři
a čeká odpuštění...
Za okny ztemnělých pokojů
vznáší se prosby
k nekonečnému zástupu andělů...
Ó Ty kdos´ zaslechl je
z jiných světů
neplač...
Jen vědět nám dej
proč a k čemu jsme tu...
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 15.01.2014
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana B., zelená víla, enigman, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

existuje ta planeta... jen ji najít...
a o andělech něco vím.. nejsou tu zbytečně...

16.01.2014 03:38:35 | zelená víla

kdo jsem vím...ale odkud?...

15.01.2014 23:47:26 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí