SPALI SPOLU

SPALI SPOLU

Anotace: Život je plný polopravd, čímž není ani nudný, proto jej mám tak rád.

Vše co se říká
nelze vážně brát
Více polopravd
zní tak častokrát
Však všechno
má svůj řád
Víc nelze si
snad ani přát
Třeba u mnoha
milenců platí
když spolu
jakože spali
že se jen tulili
možná ani oko
nezamhouřili
Tak co platí
naši milí zlatí
Kde je pravda
Ani jste ji nehledali
nebo vše hned vzdali
Autor RU 82, 15.01.2014
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí