kamarád

kamarád

Anotace: .......

Když je ti zle,

když nevíš kudy kam,

vždy ti pomůže,

ale nebudeš sám.

 

Jen kamarád dodá sílu,

ať pro začátek máš víru

Protože,proto jaký jsi tě má rád

 

        KAMARÁD

Autor Katy98, 21.01.2014
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí