Prokletí

Prokletí

Anotace: Myslíš, že víš, co je prokletí?

Myslíš, že víš, co je prokletí?

Že víš, jaký je to jed ve tvém pití?

To se holka milá pleteš

chceš něco vědět? Je to veteš

Když zůstaneš sama

bez objetí známých

jak dřevěná panna

z rukou vrátných

Když svět kolem zčerná

křičí se: apokalypsa

zůstaneš své vlasti věrná?

Nebo zradíš lehce, jak se díra dělá?

Když zrádci vyzradí ti vše

co bys vědět neměla

slyšíš? Klepe na dveře?

Ta černá, bezejmenná zrada

Opravdu víš, co se děje?

Miliony úmrtí

a krutá vláda pořád spěje

 - tohleto je prokletí.

Autor Adelle R., 21.01.2014
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě teda ještě nikdo neproklel...ale často mě někam posílají...

27.01.2014 13:20:48 | enigman

Na mne je v tom pro báseň sice moc otázek, přesto ale obsahově zaujalo.

21.01.2014 22:51:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí