Jak je na světě

Jak je na světě

Anotace: ...

Nadechl se aby promluvil

neměl spočítané hvězdy  

stejně nevěděl co říct

to se prý ale běžně dělává

nikde nikdo nebyl

jen ticho bylo slyšet

jak si šumí svůj blues     

o věčném klidu

tak aby ho slyšel jen on

 

nebyl vyjímečný

a nebyl můj

jen se cosi stalo

 

obrátil se tedy k Bohu

a pomyslel si

pane Bože kde jsi

hlavu vzhůru ale mlčel

znovu hluboký nádech

který ho k ničemu nepřimněl

jen to ticho hvězd uslyšel 

 

byl zmatený

z ticha

z Boha

ze sebe ....

když znovu zklamal

 

vůbec nebyl zmatený

jen si tak trochu hrál se slovy

..........................................

a tak to na světě chodí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Marcella, 28.01.2014
Přečteno 384x
Tipy 11
Poslední tipující: střelkyně1, Jana B., enigman, Robin Marnolli, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak když si to sundá boty...

29.01.2014 08:14:16 | enigman

Ano, tak se mi to stalo.

28.01.2014 17:51:40 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí