Šou

Šou

Anotace: ...show must go on :-)

V srdci to pálí, že nemůžeš spát.
Rozehřátý železa nutí tě dál hrát...
Hrát hru na veselou holku, co má všechno na háku.
Přesto, že máš v duši svorku a v hlavě sto strašáků.
Cítíš neklid co tě svírá a nevíš co s tím.
V srdci hoří temná díra a ty musíš zahnat splín.
Můžeš skákat, můžeš řvát, dělat dál svou šou,
nebo můžeš přestat hrát a projít tou tmou...
Autor RustyHalloes, 03.02.2014
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: WoQyX, terezčinapřezdívka, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to "máš svorku v duši"

03.02.2014 11:09:07 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí