Věříme na chlapy

Věříme na chlapy

Anotace: Moje krátké poselství ženám, leč ponaučení si můžeme vzít i my muži. "Od úvodní zpovědi zpěváka neznámé skupiny se zkuste při čtení dalších strof přesunout v mysli na jejich koncert této básně-písně. Děkuji."

Tuhle píseň jsem skládal na kolenou,
žádal s ní dívku ať je mou ženou,
a pokud doufáte v odpověď ano,
věřte nám, že hlásí „Nadlouho vyprodáno“.

Touhle písní se snažíme být dojemní,
dost možná mnozí z vás pak oněmní,
a i když to není česky správně,
věřte nám, že nevíme nic o marihuaně.

Ženy, my totiž věříme, že…
už nejsou chlapi příliš dotěrní,
že těch hloupých je už málo,
že splnilo se, o čem se vám zdálo.

Touhle písní dáváme šanci ženám,
všem prvním Adamům a prvním Evám,
a jestli se vám to zdá být marné,
věřte nám, že naše populace stárne.

Tahle píseň se chýlí k svému konci,
zoufalým ženám se tak snažíme pomoci,
a i když se zadaří jen u jedné,
věřte nám, že vítězství je to cenné
Autor Amable seňor Marek, 05.02.2014
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Madanik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí