strom

strom

Anotace: ....

..pod kůru mi zalezlo bolavé ráno
a v myšlence vlas můj dech severní rozčesal..

...u nohou zůstane nadále rozestláno
a dlouho je dní co plod čehosi ve mě zrál...

..jsem samocen zcela však je mi Tě líto
ty člověče jež sálá z Tebe bol...

...jsi žalostí děravý jako to síto
jsi samocen v louce jak zlomený stvol...

...u nohou mých s radostí dleli jste z jara
teď pergamen osud vytáhl číst...

...nikdo z nás netušil jaká je v dlani ta čára
každý ji určenou máš tím bud si jist...

...teď hledím tu na Tebe jak vlasy ti šednou
a skřehotá náhle Tvůj milý hlas...

...a líce Tvé smutkem Ti blednou
že světlo Tvé života pohasl čas...
Autor chalcedon, 05.02.2014
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: La Ragazza con Bandiere Ceche, Jana B., Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný začátek :)

06.02.2014 01:54:11 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí