Čekám na slunce

Čekám na slunce

Anotace: v přírodě..


Vidím stín, jenž zakrývá mou tvář
Schoulený v rohu skály - pod tlakem
Hlasy mi v hlavě řvou
Stále slyším hrát píseň mou
Slova procházejí myslí a míří rovnou ven
Zanechají jen pocit a stesk
Který mi vše připomněl
Dávno už tu pro mě nejsi
Už dlouho se cítím sám
Bez tebe to nebudu nikdy celý Já
Jen ta část, která přežívá

Kapka naděje a jistá víra
Znovu se vracím k vzpomínkám
Hledám smysl života
Návod jak mám žít
Vstanu a slunce už na nebi
Osvítí mi mojí tvář
Jdu si dále světem
S úsměvem, který za mě praví


„Nenechám se znovu zlomit" 
 
Autor Bunney, 09.02.2014
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí