Jsem nemuzikální

Jsem nemuzikální

Anotace: Hraju dobře na rádio.

Netváříš se zrovna vlídně,
s hudbou já jsem na tom bídně,
noty nebo partitura,
nedám za to ani bůra.

Nemám vlohy, to je hrůza,
rychle prchá každá múza,
přesto se však nechci vzdávat,
na rádio umím hrávat.

Takže hudba u nás hraje,
k tomu rum a hrnek čaje,
někdy si dám láhev vína,
navolím tím správné klima.

Technika to zachránila,
tahle hudba je mi milá,
tohle přece zvládnu lehce,
více ať už nikdo nechce.

 

 

 

Autor Psavec, 12.02.2014
Přečteno 353x
Tipy 6
Poslední tipující: střelkyně1, enigman, jitoush, CoT, Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)) také tak umím výborně hrát :o)

12.02.2014 12:21:31 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí