Vyděděnci

Vyděděnci

Anotace: Zloba, stesk, smutek, lítost, zrada...



Kdo ti dal právo!!!
Tys odpornej byl!!!
Nadávky a bolest jsi jen chrlil!!!
Tvá pýcha byla ti prokletím.

Však proto nechcíps v objetí.

Byls sám jen s matkou tvou,
zahubils lásku dcer i svou.
Přátele jsi ztratil však,
jen ožralec zbyl ti, je to tak?

Teď hniješ v pekle a kaješ se,
za zločiny na tomto světě!!!
Odpuštění však nečekej,
zrady se neodpouštěj!!!

Autor Laminie, 13.02.2014
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí