Valentýn u nás

Valentýn u nás

Anotace: Kdo uteče, vyhraje.

Nebuď muži kůže líná.
dneska máme Valentýna,
v ložnici teď budou hrátky,
okamžitě se vrať zpátky.

Děkuji ti za ty růže,
více chci od svého muže,
seber svoji mužnou sílu,
v lůžku se měj chutě k dílu.

Sex si moje tělo žádá,
víš, že tě mám pořád ráda,
Valentýn chce lásky činy,
no tak pohni, nebuď líný.

Zklamaná jsem, zlostí brečím,
místo něhy došlo k sečím,
u sousedů též je živo,
chlapi večer šli na pivo.

Proto milý Valentýne,
vydej se do země jiné,
na lásku my máj tu máme,
tak se tebe rádi vzdáme.
Autor Psavec, 14.02.2014
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Martinecka23, Isquieasuus, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí