Anděl

Anděl

Anotace: jedna z těch alkoholových....

            - Anděl -

Já dívku poznal sem, zjevení anděla,

nějakou nelidskou vadou však trpěla,
její tvář zářila, krutě se smála,
když drsně s mými city si hrála.

 

Noc běží pomalu, myšlenky rojí se,
snad rány hluboké slovem Tvým zhojí se,
rád bych Tě spatřil alespoň na chvíli,
Svou touhu velikou dovedl až k cíli.

 

Krvavý úsvit svou náruč otvírá,
z anděla stalo se zjevení upíra,
krvavé maso mi od těla létalo,
zjevení strašlivé bolesti nedbalo.

 

V kaluži krve sním o krásném anděli
oči též vyrvané k bolesti přispěly.
Ta stvůra pekelná tělo mé odnesla
ale má duše v nebe se povznesla ...

Autor Decaturka, 14.02.2014
Přečteno 429x
Tipy 3
Poslední tipující: lovelorn, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní, super! Rýmy plynou jako voda v potoce ...

05.07.2015 20:12:02 | lovelorn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí