Bude to dobrý

Bude to dobrý

Anotace: ...

Zvuk telefonu,
Pokaždé stejně monotónní
A zprávy, které mohou něco znamenat.

Nebo vše zůstává tak jak je.

A ty, že mě chceš slyšet,
a ptáš se jak se mám.
Tvůj hlas zní ospale,
takhle tě neznám.

Prý ses právě vzbudil,
Ze spánku beze snů,
na místě, kde smrdí dezinfekce,
a že ti kape opiát,
ale jinak v pohodě.

Ptám se, co se děje.
Můj hlas sílí a protivně se klepe…
Všechno se to zkomplikovalo.
A že jsi pořád chlap,
i když teď už jen napůl.
Ale že aspekty mužství se přece nemusí posuzovat čistě z fyziologickýho hlediska.
Blbý slzy, přestávám kvůli ním vidět, ale ostatní se ohlíží.
Debilní paradox.

Při vtíravé představě, nemít tě tady, i když je třeba zbytečná.
Už nikdy
Asi si potrpím na katastrofické scénáře

A ty opakuješ:,,Bude to dobrý, to bude dobrý, ségra.“
Pořád dokola.
Autor Lenkka, 17.02.2014
Přečteno 445x
Tipy 8
Poslední tipující: Mácha, Loveless, mr.cool, zelená víla, Lady Elleana
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí