Nelituj !

Nelituj !

Anotace: Nelituj, ne, nikdy nelituj!

Nelituj dne,
který ti zbývá,
nelituj sebe,
že už se stmívá.

Nelituj času,
který už nemáš,
nelituj prachu,
z kterého se zvedáš.

Nelituj lásky,
která už není,
nelituj noci,
při rozednění.

Nelituj touhy,
kterou ukrýváš,
ba ani smutku,
když už ho míváš.

Nelituj štěstí,
kteří mají jiní,
ani ta slova,
která tě viní.

Nelituj život,
jaký sis prožil,
nelituj člověka,
buď rád, žes přežil.
Autor Trash75, 17.02.2014
Přečteno 394x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, Zrska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá slova, pěkně zveršované.
Ráda jsem si přečetla..ST..

05.11.2020 22:32:36 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí