Akční slevy

Akční slevy

Anotace: Slevy a akce, to je naše.

Na slevy nás plakát láká,
dnes to máte za stováka,
návštěvnost tak salon řeší,
na to vždycky letí Češi.

Penzisti, co stále brečí,
berou salon divou ztečí,
viagra a jiné prášky,
mění dědky na rarášky.

Akce velký úspěch měla,
dědkové si ničí těla,
holky ale brzy mizí,
kašlou prý na naši krizi.

Jenom parta obšourníků,
vzala prachy ze slamníku,
každý z nich se cítil králem,
na márách skončili málem.

Kapáky jim život chrání,
to je konec sexování,
srdce žádá ženy klidné,
s mladou je to vždy ošidné.
Autor Psavec, 18.02.2014
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když se zlevní akce...

18.02.2014 23:44:31 | enigman

:-))

18.02.2014 22:53:57 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí