Lákavé potraviny

Lákavé potraviny

Anotace: Taková malá kontrola v našich marketech.

Lákavá šunka v aspiku,
za chvíli končí v septiku,
propadlá byla, laciná,
žaludek teď mě proklíná.

Kupte datle na mlsání,
vždy se hodí k hodování,
proč se brouků lekati,
v akci se vám vyplatí.

Trochu plísně neuškodí,
k sýrům přec se ona hodí,
proč by ten sýr tavený,
měl být o ni zbavený.

Žádné maso, mletá kůže,
prodavač za to nemůže,
řezník aby neměl škodu,
přidá sóju a též vodu.
Autor Psavec, 22.02.2014
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Dominik Plesr, isisleo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám rád básně o každodeních věcech, v tom se pozná básník. Jen pokračuj :-)

24.02.2014 14:52:58 | Dominik Plesr

Ať žijou kafilérky ..drtivej dopad ;-)

22.02.2014 16:52:41 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí