Rozhovor

Rozhovor

Anotace: Rpzhovpr muž a dívka...

Rozhovor
Muže a dívky..


ON :
Vím , že je středa, což již samo
mnohé značí.
Přesto , já přání své, nevyslovím radši.

ONA:
Já středu mám už za sebou,
podobala se pátku.
To pár minut muselo stačit...
nebyl důvod svátku.

ON:
Ty středu máš , co pátku se podobá,
však mnohem huře se ale mé JÁ má.
Pátek , ten k tobě se ještě mnohokrát vrátí.
Však mé mužství už se nikdy nenavrátí.

ONA:
Já přála bych ti středu ještě mít.
A zkusit zas se umazlit.
a cítit vůni klínu...
tu podobnou lukám rozmarýnu.

ON:
Slova , co honí se v mysli mé.
pokazit mohou o čem tu píšeme,
kořením lásky bych ten akt nazval.
Děkuji tobě, že psát o něm jsem si troufal.

ONA:
Neděkuj příteli, čas má jiné splátky,
vše co je za tebou přinese řádky.
V básních a knihách psát o nich můžeš.
Máš na co vzpomínat..hlouposti neřeš.
Autor Liduška, 27.02.2014
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co ve čtvrtek...

27.02.2014 23:43:21 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí