..........

..........

Anotace: mantra pro mě

V nekonečnu života

kde jsem i já

je vše dokonalé

celé a úplné

mé tělo je můj přítel

každá buňka ví

poslouchám co mi říká

co mi radí vždy platí

jsem v bezpečí a chráněná

v mém světě je vše v pořádku

a já se cítím dobře

vděčná

spokojená

přijímající...

Autor Majdalénka, 28.02.2014
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jitoush, zelená víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...působivá mantra a hlavně plná života....Ji.

01.03.2014 21:51:39 | jitoush

měli bychom poslouchat sami sebe... mám to podobné..

01.03.2014 10:01:02 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí