Z Můstku na Muzeum

Z Můstku na Muzeum

Anotace: Báseň vznikla během cesty metrem...

Ta malá zatracená holka,

se rtěnkou rudou, jako krvavá bajka.

Na klíně desky výtvarnický má,

 ruce od barev na ně pokládá.


Sedí a kouká z okýnka do tmy,

 asi hledá inspiraci.

Stanice za stanicí v dáli mizí,

 ale inspirace nepřichází.

Nohu přes nohu si dává,

 desky výtvarníka na ně opět pokládá.


Bez inspirace je to duše prázdná…

Autor Gabriela Green, 02.03.2014
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin Šimeček, Aiury, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám že inspirací nebude krvavá bajka...

03.03.2014 23:27:58 | enigman

Tuším, že tak zle snad nebude...

03.03.2014 23:40:49 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí