Béééčková

Béééčková

Anotace: ... :-)

Bílá je barva prý života, čistoty,

     kdopak to vymyslel? Možná já, možná ty...

Lásky už na světě pro všechny není dost.

     To nevidíš, nechceš mít v sobě smutek a zlost...

Až jednou bude líp, snad bude to naopak...

     Vždyť ty tak věříš, musí to býti tak!

Nebudeš lhostejná, viď, že se nezměníš?
     ...z toho, že až stane se, my nebudem tady již...

Když to tak bude, celý život jen marně čekáme.

     A ty se chceš radovat, ne trápit vším, co nemáme.

Ani tím, že lidé asi často nerozumí...

     ...však znáš i někoho, kdo pochopit to umí. 

Autor genca, 02.03.2014
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí