moc otazek bez odpovedi

moc otazek bez odpovedi

Anotace: basen jen pro dalsi pondelni rano.

Co te taha v pet rano z postele?
jsou to penize?
touha byt lepsi, pusobit lepsi.
nadeje na to byt lepsi?
nuti te tva zena? tva posrana situace?
nuti nas system?
at je to jakkoli, jsme zbabelci.
Autor luckilybroken, 07.03.2014
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí