Porézní...

Porézní...

Anotace: ...

na fermanu bílýho bdění pepřový skvrny
asi ladnost ženský paže
koláže z punčovýho řezu
pytlácká stezka
se steskem útlý noci
chuť prostřela si vlasy
takhle k ránu
hvězdy podobný fezům
zářily
kyticí tulipánů
i březí bodrý nože
s panikou vřelejch běženců

mazlivej troud náhlý dálky
prej malý díky za trvalky
z otevřený hrudi

dám si útržek syrovýho masa
koláč porézního rasa
tabulku z dobrejch pokrmů

a jdu zas pevně žít...

Autor básněnka, 08.03.2014
Přečteno 304x
Tipy 14
Poslední tipující: střelkyně1, enigman, Květka Š., Jana B., Majdalénka, Amonasr, poeta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty jsi zkrátka fantastická...

21.03.2014 20:08:21 | střelkyně1

ale kde, jen básněnka:-)

22.03.2014 08:49:12 | básněnka

já si půjdu upytlačit nějakou stezku...

13.03.2014 11:36:33 | enigman

..nanokrystalická struktura slov..třpytky představ

08.03.2014 09:34:50 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí