Ptáče

Ptáče

Anotace: o tom co je potřeba udělat...

jsi v sobě schoulená...

ptáče na dně hnízda

pod bradou si držíš kolena

a život kolem hvízdá

 

krčíš se a schováváš

ale čas se neptá

i když křídla spoutáváš

a strach z letu tě deptá

 

už je čas se postavit

odrazit se...vzlétnout

větru křídla nastavit

strachu hlavu setnout

 

pak otevře se před tebou

krásné, modré nebe

na něm slunce uvidíš

a v něm spatříš sebe...

 

 

 

 

 

Autor Majdalénka, 08.03.2014
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, vodnař, Jana B., poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí