Válka v zázemí

Válka v zázemí

Anotace: ...

 

 

Jistou dobu večer z vína

kouká na mě Ukrajina,

Čech ze stínu moudře dí

vždy, co velí popředí.

 

Strýček Sam či strýček Rus,

všechno stojí za pokus,

sluha sluhou vždycky je,

nepoběží pro kyje,

 

na chvíli se uskromní,

Čechové jsou nezlomní,

vždy lze prolézt skulinou,

z níž se vůně nelinou.

 

Zatímco se jiný rve,

Čech se hádá do "krve"

v anonymních žumpách vět,

rychle projet, nestavět.

 

 

 

 

Autor vkl, 10.03.2014
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí