Poslanecká prohibice

Poslanecká prohibice

Anotace: Budou naši poslanci sušit hubu?

Přišla bída na kozáky,
na naše poslance taky
všichni mají plno bolu,
schůzují bez alkoholu.

Bez koňaku vrší chyby,
nebo mlčí jako ryby,
po kantýně pokukují,
těžko něco odhlasují.

Jejich práce došla zmaru,
přetěžkou teď táhnou káru,
zvykli si na štamprdlíky,
proč jen šetřit poplatníky.

Dopřejte jim trochu pití,
snad se potom práce chytí,
zákony, co nyní tvoří,
jiná partaj potom zboří.
Autor Psavec, 11.03.2014
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Doradan, enigman, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Celkem mě to pobavilo, i když je to smutnou pravdou...

11.03.2014 22:54:07 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí